Hallo! Ik ben Cor Loef

Neurocoach, NLP Master practitioner en TMA gecertificeerde professional

Na een werkzaam leven ben ik nog te actief om achter de geraniums te gaan zitten. 😉

Mijn levenservaring is 40 jaar kennis op ICT gebied, innovatie en Internationaal Programma Management bij Philips. Daarnaast breng ik Systeem denken en Systeem dynamiek vanuit de Systems Thinking opleiding van de London Business School mee. Tevens heb ik vele jaren ervaring als General Manager op Europese schaal in de internationale eHealth wereld.

Na een kortstondig verblijf in het Universum heb ik de volgende missie verkregen:
Ga andere mensen faciliteren het beste uit zichzelf te halen, levensgeluk en flow te ervaren en hun bewustzijn te verrijken met de aanwezige kennis van het Oneindige Bewustzijn van het Universum dat ik meebreng. 

Sinds enkele jaren heb ik me verdiept in het coachvak. Mijn drijfveer is om mede-mensen van dienst te zijn en ze, met behulp van coaching, te begeleiden naar hun transpersoonlijke levensfase.

Met mijn transpersoonlijke coaching richt ik me op jouw innerlijke ontwikkeling. Ik heb daarbij een liefdevolle aandacht voor jouw zijn. We onderzoeken samen wat je bezighoudt op dit moment. Zonder enig oordeel en met liefdevolle compassie.

 

Als transpersoonlijke Neurocoach ben ik gecertificeerd Neurocoach, NLP Master Practitioner en TMA Professional. Hiermee kan ik onderzoeken en vaststellen wat de drijfveren, talenten en competenties van mensen zijn. En hen vervolgens de weg wijzen en begeleiden op het pad naar een transpersoonlijke levensfase.

Ik kijk er naar uit om verbinding te maken en met je samen te werken als Neurocoach, zodat we komen tot jouw transpersoonlijke levensfase!

Referenties

"I have known Cor for many years in a professional setting, participating in standards committees where he performed very well in several leadership positions. Recently I engaged with Cor again as I was semi-retiring from my professional career and was looking for a coach to guide me and help me to find my new purpose based on my strengths and interests. Cor was a great help and I definitely can recommend him as a coach and mentor."

Herman Oosterwijk

"Heb je ervaringen met mij als coach? Wil je een review schrijven? Vul dan a.u.b. het contactformulier in.

Cor Loef

"Ik wil je bedanken voor het hele uitgebreide prettige traject, je hebt het mijn inziens goed gedaan. De begeleiding was goed en je hebt veel doorgevraagd. Je hebt bij het bespreken van het rapport dan ook echt een aantal punten benoemd, die voor mij belangrijk zijn om mee te nemen."

Nick van der Ploeg

"Cor is een heel fijne en invoelende coach. Met een luisterend hart en oor voor wat je wilt bereiken. Hij helpt je op een heel fijne en ondersteunende manier"

Anita van Bommel

Neem contact met me op!

Heb jij interesse in een coachgesprek of heb je een andere vraag?
Wil je weten of iets geschikt is voor je of twijfel je nog?
Neem dan zeker contact met mij op, ik geef je graag antwoord.

Dit kan door het contactformulier in te vullen, je mag me ook bellen of mailen.
Je kunt ook meteen een afspraak inplannen in mijn agenda.

14 + 11 =

Cor Loef

06 228 76 172

cor@connect2empower.eu